Covid 19 ja nuuskan saatavuus Suomessa

Suomessa on jo pitkään vallinnut tilanne että nuuskaa sekä nikotiinipusseja on haettu lähinnä Ruotsista tai Virosta. Ruotsi onkin ainoa maa joka sai EU:lta erityisluvan jatkaa nuuskan myyntiä. Se on pyritty tekemään Suomen ja Ruotsin välisille rajoille, mahdollisimman helpoksi ja houkuttelevaksi Suomalaisille asiakkaille. Sekä Haaparannassa että Tukholmassa on isoja nuuskatukkuja ja nuuskan erikoisliikkeitä joista on kerralla haettu isoja määriä tupakkaa sisältävää nuuskaa. Haaparannassa toimii esim Snuskungen ja Nuuskakaira, jotka myy klassisia merkkejä kuten Göteborg rape, XR, One, Granit, Röda lacket, Siberia ja Odens eli tuttavallisemmin Denssi. Tukholmassa on mitä hienoimpia esimerkiksi Swedish Matchin lippulaivaliikkeitä joissa saa haistella ja maistella erilaisia makuja ja uutuuksia. On mahdollista jopa tehdä oman maun mukaan oma nuuskasekoitus ja niin kutsuttu small batch erä. Omaan käyttöön on nuuskaa saanut tuoda ulkomailta pienen määrän ja vahvaa yli 4mg nikotiininuuskaa ei ollenkaan. 

Mitäs nyt kun Korona tuli ja sulki rajat?

Nyt maiden rajat on jo aika lailla täysin kiinni ja vaapaa-ajan matkustamista on kehotettu välttämään kokonaan. Nuuskan hausta on siis tullut huomattavasti hankalampaa. Tarvitsee olla negatiivinen korona-testi että pääsee edes laivaan tai lentokeneeseen sisälle. Parin viikon karateenikin saattaa matkasta aiheutua. Muutenkin etäisyys Haaparantaan saattaa muodostua suurelle osalle Suomalaisista ongelmaksi eikä laivaliputkaan Helsingistä tai Turusta aina niin halpoja ole.

Laiton nuuskakauppa

Ruotsista virtaava salakuljetettu nuuska on sittemmin usein päätynyt laittomiin Internetin FB-ryhmiin. Nuuskaa on voinut jo pitkään ostaa lähes kaikissa Suomen suurissa kaupungeissa pimeästi. Se on kuitenkin täysin laitonta puuhaa. Hinnat ovat nousseet taivaisiin kun kysyntä säilynyt samana mutta tarjonta ei.
Pimeän nuuskan ostajalle saattaa seurata isot ja tuntuvat sakot. Myyjälle seuraamukset saattavat olla vieläkin rajummat. Loppuelämä pilalle veroseuraamuksista ja mahdollisesti jopa vankeutta.

Kun tuote on pimeiltä markkinoilta ei myöskään koskaan voi olla varma tuotteen alkuperästä ja laadusta. Tupakkaa sisältävä nuuska tulee esimerkiksi säilyttää kylmässä. Niin ei aina tapahdu vaan kylmäketju katkeaa. Eräpäivätkin ovat saattaneet vanheta. Nikotiinipussit taas säilyvät hyvänä myös huoneenlämmössä ja kestävät helposti vuodenkin hyllyssä avaamattomina.

Asiaan on olemassa helppo ja vaivaton ratkaisu

Nikotiininuuskaa ei nimittäin tarvitse ostaa pimeiltä markkinoilta, sillä tupakattomien nikotiinipussien myyminen tai ostaminen ei ole kiellettyä kunhan siinä ei ole yli 4mg nikotiinia per annospussi. Myyjänä saa olla yritys ja ostajana yksitysasiakas. Nikotiininuuska.fi on suomeksi toimiva verkkokauppa joka käyttää vain tunnetun ja ison UPS-lähettifirman pakettipalvelua. Kaikissa lähetetyissä paketeissa on oma seurantakoodi. Kaikki myytävät tuotteet alittavat myös nikotiinipitoisuudeltaan 4mg per nikotiinipussi. Voit siis olla varma että ostoksesi tulee myös perille Suomeen, kotiin kuljetettuna tai lähimmälle postipisteelle. Verotkin maksetaan valtion kassaan.

Huomio

Muistathan pestä kädet aina ennen nikotiinipussin suuhun laittamista. Varsinkin näin korona-aikana. Jos käsihygieniasta ei pidä huolta voit helposti altistua koronavirukselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5% Alennus
Ei palkintoa
90% alennus
ilmaiseksi 10 purkkia
10% Alennus
Ilmaiseksi 5 purkkia
Ei palkintoa
Ei onnea!
Melkein!
Tosi lähellä!
Ei palkintoa
Huono onni tänään
Kokeile Onneasi! Voita Mahtavia Palkintoja!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä onnenpyörää. Voit voittaa ilmaiseksi nikotiininuuskaa!
Säännöt:
  • Yksi pyöräytys per käyttäjä
  • Huijarit diskataan