Miten saan nikotiininuuskaa Suomeen?

Miedon nikotiininuuskan ( alle 4mg ) käyttö suomessa on täysin laillista ja paras ratkaisu tuotteen hankkimiseen on tilata sitä verkkokaupasta ETA-alueen sisältä. Suomen sisämarkkinoilla on jo uusimmasta tuotekehittelystä jälkeen jäänyt heikohko tupakan lopettamiseen tarkoitettu itsehoitolääke nimeltä Zonnic 4mg ja Zonnic 2mg, jotka lobbauksen ansiosta ovat ainoat myytävissä olevat tuotteet. Tästä syystä verkkokaupasta tilaaminen on matkustajatuonnin lisäksi ainoa toimiva keino saada nikotiininuuskaa Suomeen.

Tilaus on mahdollista jos nikotiinivahvuus ei ole liian suuri. Nikotiininuuska.fi sivuston kaikki tuotteet täyttävät suomen lainsäädännön määrittelemät kriteerit. Nikotiininuuskaa Suomeen tilattaessa yhden annospussin nikotiinipitoisuus ei saa ylittää neljää milligrammaa pussia kohden ja tilauksen kokonaismäärä kolmen kuukauden annosta vastaavaa määrää.. Kyseinen määrä on melko suuri joten tuotetta saa tilata monta tornia kerralla jolloin myös postikulut jäävät maltillisiksi. 

Helpoin ja turvallisin keino nikotiininuuskan Suomeen tilaamiseen on käyttää Nikotiininuuska.fi:n verkkosivustoa. Tuotteet lähtevät nopeasti varastolta ja keskimääräinen toimitusaika jääkin alle viiteen arkipäivään.

Nikotiininuuska.fi käyttää ainoastaan isojen huippuvalmistajien tuotteita joka takaa niiden korkean laadun sekä kilpailukykyiset hinnat.

Maksutapoina toimivat turvalliset Paypall, Klarna ja korttimaksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *