Nikotiininuuska 4mg v/s Zonnic 4mg

Fresh mint nuuska 3mg

 

Nikotiinipussit aloittivat uuden aikakauden nuuskateollisuudessa. Kehiteltiin tuote joka sisältää nikotiinia, joissa on runsaasti makuvaihoehtoja mutta pussin koko ja suutuntuma pyrittiin pitämään samana kuin perinteisessä nuuskassa. Nyt kuitenkin täysin ilman itse tupakkaa ja ilman muita perinteisen nuuskan mukana tulevia myrkkyjä, kuten raskasmetalleja. Nämä uudet nikotiinipussit ovat täysin valkoisia joten riskiä hampaiden värjääntymisestä ei enää ole. Valmistusprosessi on huomattavasti luontoystävällisempi kuin tupakkateollisuudella.

Tupakattomien nuuskien valikoimissa meillä on 7 loistavaa makua kolmelta eri valmistajalta. On vahvempaa mintun makua jossa pientä repivyyttä sitä haluavalle. Paras vaihtoehto tähän on raikas 77 Ice Mint 4mg. Naisten suosikkeja ovat olleet marjaisa 77 Forrest fruit, 4mg ja Zyn:in kahvinmakuinen ja täysin huomaamaton pieni nikotiinipussi.

Valitsenko Zonnicin vai uuden sukupolven nikotiininuuskan?

Miten nämä nikotiininuuskat eroavat Suomessa myytävästä Zonnic itsehoitolääkkeestä? Sisällössä on jonkin verran eroa, Zonnic makeutetaan aspartaamilla. Aspartaami taas on syöpää aiheuttava aine ja todella kiistelty makeutusaine jota käytetään esimerkiksi light virvoitusjuomissa. Uuden sukupolven ja meillä myytävissä nikotiininuuskissa aspartaamia ei ole. Meidän tuotteissa on luonnollisia makuaineita ja puhtainta mahdollista lääketieteellistä nikotiinia. Maku myös säilyy huomattavasti kauemmin. Käytön jälkeen pussin voi laittaa purkissa olevaan käytetyille pusseille tarkoitettuun lokeroon mitä Zonnic purkissa vastaavasti ei ole.

Nikotiinipussien koko on myös huomattavasti isompi ja onkin enemmän nuuskamainen tuote kuin Zonnic nikotiinilappu. Nikotiininuuskaa löytyy meidän valikoimista useita eri kokoja, normaalista tyynystä, slim ja mini vaihtoehtoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *