Nuuskaaja -sivustosta

nuuskaja.com

Nuuskaaja.com on Suomalainen nettisivusto, jossa käsitellään nuuskamerkkejä ja niiden myyntipaikkoja. Nuuskaaja-foorumissa on melkein 10000 käyttäjää ja se onkin Suomen suosituin. Loistava paikka verrata mistä ja mitä nuuska haluaa ostaa. Mikä merkki ja maku on oman mieltymyksen mukainen. Hinnoissakin saattaa olla suuria eroja, jos tietää missä sen hetkiset parhaat tarjoukset ovat. Mikä on paras nuuska ja mikä on nuuskan päivän hinta Nuuskakairassa. Haaparannasakin on monta nuuskatukkua. SIvusto on siis oivallinen työväline tarjoushaukalle.

Nuuska arvostelut

Nuuskaaja.com sivun idea on antaa arvosteluita nuuskasta. Nuuskaaja sivuilla käsitellään myös tupakatonta nikotiininuuskaa. Sivustolla on laaja valikoima eri merkkien arvosteluja. Tuotteet ovat lajiteltuna pussinuuska ja tykkinuuska kategorioiden alle. Tietoa myös valmistajista ja historiasta.

Nuuskan hinta

Nuuskaajan sivuilta löytyvät hintatiedot esimerkiksi ruotsinlaivojen tarjonnasta ja Haaparannan nuuskatukuista kuten Nuuskakairan valikoimasta. Viestipuolella rehottaa pimeän nuuskan kauppa ja myynti.

Keskustelupalstalla käydään myös läpi, miten välttää vihaisen tullimiehen rajalla parhaiten. Siellä siis annetaan, myös ajankohtaisia vihjeitä miten salakuljettaa nuuskaa Suomeen. Sallittu maksimimäärä on yksi kilo vuorokaudessa.

Nuuskaa netistä laillisesti Suomeen

Nuuskan tilaaminen netistä on aina ollut haettu hakusana Googlessa. Suomessa nuuskan käyttäjiä on satoja tuhansia mutta myynti on ollut laitonta sitten 90-luvun. Kysyntä nuuskalle on Suomessa valtavaa. Ikävä kyllä nuuskaa on netistä laillisesti mahdotonta tilata.

Mutta sitten hyvät uutiset. Nykyään netissä toimii laillinen Suomeksi operoiva verkkokauppa Nikotiininuuska.fi, jonka blogia parhaillaan luet. Sivustomme on erikoistunut uusien innovatiivisten nikotiinipussien myyntiin. Nikotiininuuskaan, joka täyttää kaikki Suomen maahantuontisäännökset. Valikoimassamme on makuja mintusta kirsikkaan. Voimakkuuksia ja nuuskapussien kokoja on valittavina reilusti erilaisia. Merkkeinä vain parhaimmat ja laadukkaimmat isot tuotemerkit kuten SHIRO, ZYN, LYFT ja 77.

Nuuskan maahantuonti

Verkosta kun tilaat, on nikotiininuuska laillista ostaa kolmen kuukauden käyttöä vastaava määrä. Se on vähän reilu 100 purkkia kerrallaan. Toimitusaika on vain 2-3 arkipäivää. Toimituksesta vastaa UPS. Yli 100€ ostoihin ilmainen toimitusmaksu joka on normaalisti kiinteä 10 euroa.

Matkuastajatuontina saa Suomeen tuoda muuskaa omaan käyttöön yhden kilon vuorokaudessa. Se on noin kaksi tornia irtonuuskaa tai neljä tornia pussinuuskaa. Vahvaa nikotiininuuskaa ei saa tuoda edes omaan käyttöön. Vahva nikotiininuuska vaatii läärärin reseptin joka on aika mahdotonta saada.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *