Odens Cold Dry – Nuuskakenraali Haaparanta

Nuuskakenraali

Haaparannassa sijaitsee noin 10 nuuskaan erikoistutunutta nuuskatukkua. Isoimmat ja suosituimmat ovat Nuuskakairan tukku ja Nuuskakenraali. Suurin osa nuskaa ostavista asiakkaista on Suomalaisia.

Nuuskakenraali

Nuuska, tuo Suomalaisten himoitsema musta kulta on Haaparannan toiseksi merkittävin myyntiartikkeli heti Ikean huonekalujen jälkeen. Nuuskakenraali on kuuluisa halvoista hinnoistaan ja laadukkaasta nuuskavalikoimastaan.

Yllättäen yksi Nuuskakenraalin eniten myyty merkki on kuitenkin Odens Cold Dry nuuska. Hinta on halpa ja laatu on huono. Silti Suomalaiset rakastavat sitä.

Nuuskakenraali Haaparanta hinnat

Nuuskakenraalin osoite on Hästskovägen 2, 95336 Haaparanta, Ruotsi

Ajankohtaiset Nuuskakenraalin hinnat on lueteltuina Nuuskaaja.com nettisivustolla.

Nuuskakernraali on yksi kymmenstä Haaparannassa toimivasta nuuskatukusta ja toiseksi suosituin heti Nuuskakairan tukun jälkeen.

 • General lös 51€
 • Ettan 51€
 • Röda Lacket 51€

Nuuskakenraali on loistava paikka nuuskaostoksille. Varsinkin Pohjois-Suomessa asuville ihmisille. Muistakaa kuitenkin nuuskan yhden kilon maahantuontirajoitus. Nikotiininuuskaa jonka nikotiinipitoisuus on yli 4mg annos, ei saa tuoda ollenkaan ilman lääkärin reseptiä.

Lähetimme tutkivan toimittajamme Mikon käymään Nuuskakenraalin pihassa ja tarkkailemassa parkkipaikalla olevia autoja. Minkä maan rekisterikilvissä autot ovat. Ja tässä päivän tulos.

 • Suomi 134kpl eli 85,9%
 • Ruotsi 21kpl eli 13.5%
 • Viro 1kpl eli 0.8%

Tämän yhden päivän havaintojen perusteella on helppo päätellä että valtaosa Nuuskakenraalissa asiakkaista on Suomalaisia.

Odens Cold Dry

Suomalaisten suosima Odens Cold Dry 16Mg eli ”Denssi” on niin huonoa nuuskaa, ettei se kelpaa Ruotsalaisille ollenkaan. Odens ei ole Ruotsissa edes kymmenen suosituimman nuuskamerkin joukossa.

Suomessa se kuitenkin nauttii kulttisuosiota.

Odens on mainostanut tuotettaan nerokkaasti nuorten suosimissa keskustelupalstoilla ja Youtubessa. Netti on täynnä videoita, joissa käydään läpi miten se sättii ja poraa yläpellissä.

Youtubeen tuntuu syntyneen Odensin vahvan nuuskan ympärille rakennettu meemi ja fanikulttuuri. 

Odens cold dry:ta kuvaillaan sekä ydinjätteeksi ja Jonnen aamupalaksi. Hirveä maku ja hirveä haju mutta kuitenkin niin jees. 

”Kolahtaa päähän liian nopeasti ja tekee heikon olon”

Odens purkissa on myös nerokas tarra, joka irtoaa helposti, niin että sen voi liimata eteenpäin vaikka bussipysäkin seinään.

Odens nuuska on lähes tuntematon Ruotsissa. Odens nuuskan nikotiinipitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin normaaleissa ruotsalaisissa nuuskamerkeissä. Perinteisessä Ruotsalaisessa nuuskassa grammaa kohden on 8–10MG nikotiinia. Odens nuuskassa nikotiinia on 22 milligrammaa yhden gramman painavaa nuuskapussia kohden. Odensin PH-arvo on 9–9,5, kun muiden nuuskamerkkien PH on 8–8,7. Se on siis tavallista emäksisempää, joten nikotiini imeytyy tehokkaammin elimistöön. Jos haluat Odenssille vastineen nikotiinipusseista kannattaa kokeilla super vahvaa Pablo nuuskaa. Pablossa on 50mg/g nikotiinia.

Ruotsalaiset eivät myöskään käytä sitä sen takia, että se on erittäin heikkolaatuista. Sillä voi olla suurempia terveyshaittoja kuin muilla nuuskalaaduilla. Odensissa käytetään halpaa ja huonolaatuista tupakanlehteä.

Odens hinta

Sitä myydään kuitenkin suuria määriä Suomalaiselle Haaparannan ja Tukholman nuuskakaupoissa. Vahvat nuuskat ovat Ruotsissa halpoja, joten Suomessa pimeät jälleenmyyjät saavat niistä suurimmat voitot. Haaparannan Nuuskakairasta tai Nuuskakenraalista voi saada tornin Denssiä niinkin halvalla kuin 20 Eurolla. Pimeillä markkinoilla sitä myydään pääkaupunkiseudulla tavallisesti noin 40€. Nyt koronan aikana tarjonta on hiipunut kysyntään verrattuna ja hinnat on jo nouseet yli 60€ per torni.

Odens on GN-tobaccon valmistama nuuska. Tehdas sijaitsee Enköpingissä, Ruotsissa.

Vaihda Odens nikotiinipusseihin

Nyt kun Haaparanta on koronan takia kiinni kannattaa kaiken maailman ydinjätteen vetämiset yläpeltiin unohtaa ja kokeilla Nikotiininuuska.fi verkkokauppaa. Meillä on toimivia laillisia nikotiinipusseja, jotka antavat tarvittavan nikotiinin potkun. Voit helposti lopettaa Denssin tai tupakan vetämisen niiden avulla. Verkkokauppa on Suomen markkinajohtaja ja omaa sekä laajimman valikoiman että nopeimman kotiinkuljetuksen.

Nikotiininuuska.fi:n tuotemerkit ovat:

 • Shiro
 • Lyft
 • Zyn
 • XQS
 • 77 Pouches
 • Nordic Spirit
 • On!
 • Pose

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *